Top 10 verrekijkers

Top 10 verrekijkers? Bekijk hier de top 10 verrekijkers!

 • Vortex Diamondback 8x42 Verrekijker
  1
  De Vortex Diamondback 8x42 is van superieure kwaliteit en heeft een verbazingwekkend voordelige prijs. Met een fijne en soepele afstelling ziet u de kleinste details. U zult versteld staan van de prestaties bij omstandigheden met weinig licht. Het zichtveld (field-of-view) is het grootste in zijn kl..

  € 229,00
  GRATIS VERZENDING!
 • Vortex Solo 10x36 Monoculair
  2
  Met de Vortex Solo 10x36 heeft u altijd een goede kijker bij de hand. Dit compacte en makkelijk mee te nemen monoculair brengt de kwaliteit dichterbij voor enthousiaste outdoor liefhebbers. Met de geïntegreerde riemclip hangt u hem eenvoudig vast aan uw riem, broek of jaszak. Dit product is nevelvri..

  € 145,00
  GRATIS VERZENDING!
 • Konus Verrekijker Titanium Evo OH 8x42 WP
  3
  De Konus Titanium Evo OH 8x42 WP is een verrekijker welke beschikt over BAK-4 prisma's en is compleet gecoat. Dit zorgt voor een scherp en helder beeld. Het bevat twist up oculairen en een grote uittredepupil, waardoor het ook goed gebruikt kan worden door brildragers en oudere mensen. Verder heeft ..

  € 99,95 € 87,50
  GRATIS VERZENDING!
 • Vortex Diamondback 10x42 Verrekijker
  4
  De Vortex Diamondback 10x42 is van superieure kwaliteit en heeft een verbazingwekkend voordelige prijs. Met een fijne en soepele afstelling ziet u de kleinste details. U zult versteld staan van de prestaties bij omstandigheden met weinig licht. Het zichtveld (field-of-view) is het grootste in zijn k..

  € 239,00
  GRATIS VERZENDING!
 • Konus Verrekijker Titanium Evo OH 10x42 WP
  5
  De Konus Titanium Evo OH 10x42 WP is een verrekijker welke beschikt over BAK-4 prisma's en is compleet gecoat. Dit zorgt voor een scherp en helder beeld. Het beschikt over twist up oculairen en een grote uittredepupil, zodat het ook goed gebruikt kan worden door brildragers en oudere mensen. Verder ..

  € 109,95 € 97,50
  GRATIS VERZENDING!
 • Vortex Solo 8x36 Monoculair
  6
  Hiermee heeft u altijd een goede kijker bij de hand. Dit compacte en makkelijk mee te nemen monoculair brengt de kwaliteit dichterbij voor enthousiaste outdoor liefhebbers. Met de geïntegreerde riemclip hangt u hem eenvoudig vast aan uw riem, broek of jaszak. Dit nevelvrij en waterdichte product bev..

  € 132,50
  GRATIS VERZENDING!
 • Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker
  7
  Eigenschappen: - Coating: Full multicoating - Diameter objectief: 50 mm - Garantie: levenslange fabrieksgarantie - Lenscoating: Fully Multi Coated - Lichtsterkte: 17,4 - Merk: Vortex - Scherp vanaf: 1,8 meter - Vergroting: 12x Inclusief: - 2x objectiefdoppen - Comfortabele nekriem - Gl..

  € 299,00
  GRATIS VERZENDING!
 • Vortex Diamondback 8x32 Verrekijker
  8
  De Vortex Diamondback 8x32 is van superieure kwaliteit en heeft een verbazingwekkend voordelige prijs. Met een fijne en soepele afstelling ziet u de kleinste details. U zult versteld staan van de prestaties bij omstandigheden met weinig licht. Het zichtveld (field-of-view) is het grootste in zijn kl..

  € 199,00
  GRATIS VERZENDING!
 • Vortex Solo 10x25 Monoculair
  9
  Hiermee heeft u altijd een goede kijker bij de hand. Dit compacte en makkelijk mee te nemen monoculair brengt de kwaliteit dichterbij voor de enthousiaste outdoor liefhebbers. Dit product is waterdicht, nevelvrij en voorzien van Fully multi coated lenzen. Eigenschappen: - Afmeting: 11,1 x 4,5 cm..

  € 69,00
  GRATIS VERZENDING!
 • Vortex Diamondback 8x28 Verrekijker
  10
  De Vortex Diamondback 8x28 is van superieure kwaliteit en heeft een verbazingwekkend voordelige prijs. Met een fijne en soepele afstelling ziet u de kleinste details. U zult versteld staan van de prestaties bij omstandigheden met weinig licht. Het zichtveld (field-of-view) is het grootste in zijn kl..

  € 165,00
  GRATIS VERZENDING!