Verrekijker accessoires

KerstSint

Verrekijker accessoires kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Verrekijkers Specialist!

Verfijnd zoeken
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Vortex Binoc Loc
  ..
  € 19,95
 • Vortex Uni-Daptor Statief Adapter
  Het is een extreem sterke, unieke quick release statief adapter van Vortex. Met het unieke quick release ontwerp zet u eenvoudig uw verrekijker op een statief of raamstatief voor lange observaties. Wanneer u wisselt naar observatie vanuit de hand hoeft u de Uni-Daptor niet te verwijderen van de verr..
  € 39,95
 • Vortex Verrekijker Draagriem
  Het is een handige en comfortabele oplossing voor het dragen van uw verrekijker. Met deze draagriem kunt u uw verrekijker op de zijkant van uw lichaam dragen, zodat u het op ontspannen manier bij u kunt dragen. De draagriem is in lengte verstelbaar. Geschikt voor alle Vortex verrekijkers, monokijker..
  € 22,95
 • Vortex Verrekijker Harnas
  Het is een handige en comfortabele oplossing voor het dragen van uw verrekijker. Het harnas verspreid het gewicht over uw schouders, zodat u het op ontspannen manier bij u kunt dragen. Door het speciale ontwerp blijft de verrekijker netjes op zijn plek hangen en zal hij niet op en neer stuiteren bij..
  € 29,95
 • Byomic Universele Smartphone Adapter
  De Byomic Universele Smartphone Adapter is een speciale digiscoping accessoire voor uw smartphone. Hiermee kunt u met uw smartphone beelden opslaan, die verkregen worden door het oculair van een spotting scope, verrekijker, telescoop of microscoop. Door uw smartphone in de adapter te plaatsen en de ..
  € 19,95 € 16,50
 • Celestron Statiefadapter Voor Verrekijker
  ..
  € 34,50 € 29,95
 • Hama Smartphonehouder Voor spotterkijker/verrekijker/telescoop Met Ø 2,5 - 4,8cm
  Eigenschappen: - Garantie: 1 jaar - Geschikt voor smartphones van 5,5 cm tot 9,5 cm - Geschikt voor spotterkijkers, verrekijkers, telescopen en microscopen met oculairen met een diameter tussen 2,5 cm tot 4,8 cm - Materiaal: metaal - Merk: Hama - Montage: schroefbevestiging..
  € 27,95 € 23,50
 • Konus Statiefadapter
  Het kan gebruikt worden om uw Konus verrekijker op een statief aan te sluiten. Om deze manier kunt u makkelijker met een grote vergroting objecten bekijken. Eigenschappen: - Merk: Konus Inclusief: - Konus Statiefadapter..
  € 10,95 € 8,50
 • Kowa Houten Statief BL8J-TP voor Highlander serie
  Het is een zware driepoot van hoge kwaliteit die speciaal gemaakt is voor de Kowa High Lander Serie. Deze verrekijker statief is voorzien van een nivellering luchtbel. Eigenschappen: - Gewicht: 7 kg - Materiaal: hout - Maximale hoogte: 162 cm - Merk: Kowa - Minimale lengte: 102 cm Inclusi..
  € 1.399,95 € 1.184,50
 • Kowa iPhone Adapter TSN-IP4S
  Deze Kowa TSN-IP4S iPhone-adapter voor de iPhone 4s is een speciale digiscoping accessoire. Met deze accessoire kunt u met de iPhone 4s beelden opslaan, die verkregen worden door het oculair van een spotting scope of een verrekijker. Door de iPhone in de adapter te plaatsen en daarbij de benodigde a..
  € 59,95 € 54,50
 • Kowa iPhone Adapter TSN-IP5
  Deze Kowa TSN-IP5 iPhone-adapter voor de iPhone 5 is een speciale digiscoping accessoire. Met deze accessoire kunt u met de iPhone 5 beelden opslaan, die verkregen worden door het oculair van een spotting scope of een verrekijker. Door de iPhone in de adapter te plaatsen en daarbij de benodigde adap..
  € 59,95 € 54,50
 • Kowa iPhone Adapter TSN-IP6
  Deze Kowa TSN-IP6 iPhone-adapter voor de iPhone 6 is een speciale digiscoping accessoire. Met deze accessoire kunt u met de iPhone 6 beelden opslaan, die verkregen worden door het oculair van een spotting scope of een verrekijker. Door de iPhone in de adapter te plaatsen en daarbij de benodigde adap..
  € 59,95 € 54,50