Verrekijker accessoires

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Verrekijker accessoires kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Verrekijkers Specialist!

Verfijnd zoeken
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Vortex Binoc Loc
  ..
  € 19,95
 • Vortex Uni-Daptor Statief Adapter
  Het is een extreem sterke, unieke quick release statief adapter van Vortex. Met het unieke quick release ontwerp zet u eenvoudig uw verrekijker op een statief of raamstatief voor lange observaties. Wanneer u wisselt naar observatie vanuit de hand hoeft u de Uni-Daptor niet te verwijderen van de verr..
  € 39,95
 • Vortex Verrekijker Draagriem
  Het is een handige en comfortabele oplossing voor het dragen van uw verrekijker. Met deze draagriem kunt u uw verrekijker op de zijkant van uw lichaam dragen, zodat u het op ontspannen manier bij u kunt dragen. De draagriem is in lengte verstelbaar. Geschikt voor alle Vortex verrekijkers, monokijker..
  € 29,00
 • Vortex Verrekijker Harnas
  Het is een handige en comfortabele oplossing voor het dragen van uw verrekijker. Het harnas verspreid het gewicht over uw schouders, zodat u het op ontspannen manier bij u kunt dragen. Door het speciale ontwerp blijft de verrekijker netjes op zijn plek hangen en zal hij niet op en neer stuiteren bij..
  € 39,00
 • Byomic Universele Smartphone Adapter
  De Byomic Universele Smartphone Adapter is een speciale digiscoping accessoire voor uw smartphone. Hiermee kunt u met uw smartphone beelden opslaan, die verkregen worden door het oculair van een spotting scope, verrekijker, telescoop of microscoop. Door uw smartphone in de adapter te plaatsen en de ..
  € 27,95 € 25,50
 • Carson Universele Smartphone Adapter IS-200 HookUpz 2.0
  Eigenschappen: - Geschikt voor: iPhone, HTC, Samsung, Sony, iOS, Android - Merk: Carson Inclusief: - Bewaartas - Carson Universele Smartphone Adapter IS-200 HookUpz 2.0 - Full-color verpakking - Handleiding (Engelstalig) - Lens afstandhouder..
  € 87,50 € 79,95
 • Celestron Statiefadapter Voor Verrekijker
  ..
  € 34,95 € 31,50
 • Hama Smartphonehouder voor spotterkijker/verrekijker/telescoop
  ..
  € 23,95 € 21,50
 • Hama Smartphonehouder Voor spotterkijker/verrekijker/telescoop Met Ø 2,5 - 4,8cm
  Eigenschappen: - Garantie: 1 jaar - Geschikt voor smartphones van 5,5 cm tot 9,5 cm - Geschikt voor spotterkijkers, verrekijkers, telescopen en microscopen met oculairen met een diameter tussen 2,5 cm tot 4,8 cm - Materiaal: metaal - Merk: Hama - Montage: schroefbevestiging..
  € 29,95 € 26,50
 • Konus Statiefadapter
  Het kan gebruikt worden om uw Konus verrekijker op een statief aan te sluiten. Om deze manier kunt u makkelijker met een grote vergroting objecten bekijken. Eigenschappen: - Merk: Konus Inclusief: - Konus Statiefadapter..
  € 9,50 € 8,95
 • Konus Statiefadapter Universeel
  Eigenschappen: - Merk: Konus - Type: statiefadapter Inclusief: - Konus Statiefadapter Universeel..
  € 17,95 € 16,50
 • Kowa Adapter TSN-AR25BD
  De Kowa Adapter TSN-AR25BD is de juiste adapterring welke u nodig heeft om een Kowa Smartphone adapter te verbinden met een Kowa BD25 verrekijker. Zo kunt u digiscopen. Eigenschappen: - Merk: Kowa Inclusief: - Kowa Adapter TSN-AR25BD..
  € 34,95 € 31,50